ЗА НАС

Фирма Миленас ЕООД предлага комплексни услуги, свързани с изработка, монтаж и демонтаж на мебели. С повече от 15 години опит, фирмата вече има многобройни доволни клиенти, които ни се доверяват за цялостното обзавеждане на дома и вилата си. Работим както с индивидуални клиенти, така и с някои от големите фирми за производство на мебели, което ни прави изключително гъвкави в изпълнението на поръчки от всякакъв мащаб.

Изработката на кухни е област, в която сме реализирали многобройни проекти. Създаваме и много други мебели, в зависимост от Вашите изисквания и от особеностите на пространството. Разгледайте галерията ни и ще се убедите в разнообразието от изделия, които изработваме.

Научете повече за нас
Едно от най-големите предизвикателства пред всеки проект за мебели е това клиентът в края на процеса да види това, което си е представял. Тази задача сме приели като своя мисия и правим така, че да реализираме мечтаните мебели за своите клиенти! Екипът ни е готов да отговори на всяко Ваше индивидуално желание – уважаваме креативността и предпочитанията Ви и сме готови да ги удовлетворим. Искате да превърнете жилището си във Ваше индивидуално пространство? Ние Миленас ЕООД ще ви покажем, че с подходящата помощ желанията стават реалност!

Освен съвместната работа с редица мебелни фирми, разработваме и собствен цех за производство на мебели в с. Негован. По този начин осигуряваме възможността да отговорим на всички Ваши индивидуални желания, независимо от тяхната сложност и детайлност.

Услугите ни се ползват в София, а също така и в цялата страна.

Не се колебайте да ни потърсите и да се присъедините към всички наши клиенти, чиито мечти вече сме сбъднали!

С уважение,

Светозар Богданов

управител